Cacharel


I love these dressy and cute looks from Cacharel prefall 2011
I mean. look at those little topbeanies!

Royal blue is really one of my favourite colours for fall..
..oh and of course mustard and deep berry off all kinds.

I`ve lost a few followers lately.
am I doing something wrong?
please tell.


xx T


3 comments:

 1. Nej, tror ikke at du gør noget forkert. Man skifter bare smag en gang i mellem, tror jeg. Nogle gange læser jeg så mange blogs, at jeg må sortere dem fra jeg mindst besøger. Det kan være de har det på samme måde? :) Håber det giver mening! ;)
  /Gunilla

  ReplyDelete
 2. Tusen takk for søt kommentar Gunilla. Det gir faktisk mening, når jeg tenker meg om. Ha en fin helg!

  ReplyDelete
 3. Det er godt at høre Tonje :) Tak og i lige måde!

  ReplyDelete

Speak your mind.